Verlichting voor haven-/industriële kranen

Goede verlichting op haven-/industriële kranen is van groot belang voor de productiviteit en de veiligheid rondom de kraan. Primair dienen de hijslast en de directe omgeving van de kraan goed verlicht te worden voor optimale productiviteit. Daarbij is goede verlichting onder de kraan en de wijdere omgeving rondom de kraan erg belangrijk voor de veiligheid.

Daarnaast is het wenselijk om zo min mogelijk onderhoud te hebben aan de kraanverlichting. Haven-/industriële kranen staan vaak in veeleisende omgevingen, zoals in zilte lucht, en produceren trillingen, dus de verlichtingsarmaturen moeten aan hoge eisen voldoen.

MWA LED kan u adviseren over de beste verlichting voor uw kranen. In ons assortiment hebben we speciale armaturen die voor optimaal licht zorgen en die extra robuust zijn voor de toepassing in extreme omstandigheden. Dit betekent minimaal IP65, voorzien van een hoogwaardige coating, rvs bouten en voorzien van veiligheidskettingen. Het type lens kunnen we aanpassen aan de specifieke situatie en wensen, om een zo goed mogelijke bundeling/spreiding van het licht te realiseren.

Wilt u meer informatie, of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.