MWA LED Lichtlijnen
mwa led lichtlijn

MWA LED Lichtlijnen

LED Lichtlijnen is een systeem van slanke LED armaturen in een lijn verbonden. Lichtlijnen zijn ideaal voor de verlichting van grote ruimtes, zoals productiehallen en magazijnen. Ook voor grote winkels, kantoren en supermarkten zijn lichtlijnen uitermate geschikt, mede door het strakke uiterlijk van de lichtlijnen. Het plaatsen lichtlijnen kan snel en efficiënt, waardoor grote oppervlaktes eenvoudig voorzien worden van energiezuinige LED verlichting.

MWA LED kan de lichtlijnen per ruimte aanpassen aan de wensen; wij leveren maatwerk. Wij geven over lichtlijnen altijd vooraf advies en nemen hierin de omstandigheden van de ruimtes, het gebruik van de ruimtes en de geldende normen mee. Onze lichtlijnen zijn flexibel en eenvoudig af te stemmen aan de eisen, afmetingen en diversiteit van ruimtes.

MWA LED adviseert de installatie van complete nieuwe lichtlijnen. Het ombouwen van bestaande lichtlijnen naar LED (ook wel retrofit genoemd) kan op korte termijn een (financieel) aantrekkelijke optie lijken, maar onze ervaring is dat het inzetten een compleet nieuw lichtlijn systeem qua kosten niet veel duurder hoeft te zijn. Daarnaast heeft men geen last meer van eventuele storende elementen in de oude lichtlijn installatie. Een complete nieuwe lichtlijn garandeert een duurzame investering voor de lange termijn.

8 Voordelen van MWA LED lijnverlichting:

  • TUV-geregistreerd CE, CB, en RoHS, SAA,ISO9001
  • Een eenvoudige en snelle installatie is mogelijk met lage installatiekosten als resultaat
  • Het rendement van de armaturen is 140lm/W of 160lm/W. Onze LED verlichting komt in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).
  • Qua lichtspreiding zijn er opties voor de stralingshoek 30 ° 60 ° 90 ° 120 ° en asymmetrisch 25 ° en dubbel asymmetrisch 25 °
  • 1-10V dimbaar, Dali control optioneel
  • X-, L-, T-vorm connectors beschikbaar
  • Wit gecoate aluminium behuizing, zilverkleurige behuizing optioneel
  • Verschillende lengtes van modules en rails zijn beschikbaar

Uiteraard kunnen wij ook de installatie van onze lichtlijnen voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie, of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.